Hozzájárulás személyes adatok kezeléséhez

 

Tisztelt Partnerünk!

Az Európai Unió és az Európai Tanács által elfogadott, a személyes adatok védelméről, és ezen adatok szabad áramlásáról, szabályzásáról szóló rendelete, a GDPR (General Data Protection Regulation) 2018. május 25-én életbe lép. A GDPR közvetlen hatállyal rendelkezik, alkalmazása minden tagállamban kötelező lesz.

Az egységes Európai Uniós szabályozás a személyes adatok egy, a korábbinál szélesebb körű kezelését és tárolását írja elő. A Robbkontrol Kft. elengedhetetlenül fontosnak tartja, hogy megfeleljen az erre vonatkozó törvényi előírásoknak Partnereink személyes adatainak védelmében.

Az adattárolás célja

Adatait kizárólag korábbi közös projektjeinkkel kapcsolatban, minőségbiztosítási céllal tároljuk.

Személyes adatainak köre0

Az Ön neve, beosztása, üzleti e-mail címe és telefonszáma.

A tárolás módja és időtartama

Személyes adatait projektlapjainkon tároljuk, minőségbiztosítási céllal. Adatainak törlését bármikor kérheti e-mailben, vagy telefonszámon, illetve a honlapunkon található űrlapon.

Kérjük az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével járuljon hozzá személyes adatai üzleti célból történő további tárolásához!

    TELJES NÉV

    E-MAIL CÍM

    Az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat tudomásul veszem és elfogadom, ezzel hozzájárulok ahhoz, hogy a Robbkontrol Kft. személyes adataimat (név, beosztás, e-mail cím, telefonszám) továbbra is kezelje.