Minőségpolitika

 

A Robbkontrol Kft. az életvédelem, és balesetmegelőzés különböző területein (robbanásmegelőzés, munkavédelem, tűzvédelem) lát el oktatási és szakértési feladatokat, illetve ezen területekre irányuló projektekben, fejlesztésekben vesz részt.

Minőségirányítási rendszerünk segítségével teremtjük meg annak a lehetőségét, hogy maximálisan megfeleljünk a hatályos magyar-, és uniós jogszabályoknak, illetve rendeleteknek, a vonatkozó hazai, és nemzetközi szabványoknak, valamint biztosítsuk megbízóink teljeskörű biztonságát és megelégedését.

Céljaink elérését irányítási rendszerünk, illetve folyamataink folyamatos fejlesztésével, kollégáink és partnereink szaktudásának gyarapításával, dolgozóink elkötelezett, felelősségteljes munkájával, valamint a Magyar Mérnöki Kamara Etikai Kódexében rögzített irányelvek tiszteletben tartásával kívánjuk biztosítani.

Véleményünk szerint a vállalatok számára a munkatársaik a legfontosabbak, gyakran ők jelentik a társaság sikerének egyedüli kulcsát. Cégünk szakterülete szorosan kapcsolódik a partnereink munkatársaihoz, illetve a munkavállalóihoz, hiszen a munka-, tűz- és a robbanásvédelemben elengedhetetlen szerepük van, nélkülük mi sem lehetünk hatékonyak, ugyanakkor a mi szolgáltatásaink az ő biztonságukat is szolgálja. Így munkatársaink sokéves tapasztalata és elkötelezettsége, tudásunk és teljesítményünk folytonos fejlesztése biztosítja partnereink hosszú távú és folyamatos sikerét is. Célunk a legmagasabb szintű partneri elégedettség elérése, magas szintű és egyre komplexebb szolgáltatások nyújtásával.

A vállalati kultúránk fontos jellemzője a korrekt partneri együttműködés, a megbízhatóság, a kompetencia és a személyes kontaktus, valamint a nyitottság, a tisztesség, a céltudatosság.

 

A biztos jövő záloga megbízóink maximális elégedettsége.

 

Miskolc, 2016. január 14.

 

Dr. Szabó Tibor - Robbkontrol Kft.

Szabó Tibor

Ügyvezető igazgató