Cégünkről

A Robbkontrol Kft. tevékenységét 2008-ban kezdte, fő tevékenységi köre a tűz- és robbanásvédelem.

A társaság megalakulása óta elsősorban robbanásvédelmi dokumentációk és robbanásmegelőzési tervek készítésével illetve felülvizsgálatával foglalkozik olaj és gáz-, gyógyszer-, elektronika-, energetika és műanyag ipari vállalatok részére, de vállalja tűzvédelmi dokumentációk és szabályzatok készítését is.

A későbbiekben a társaság ügyvezetőjének egyetemi képzésben szerzett tapasztalatait felhasználva a Robbkontrol Kft. tevékenységét kibővítette bányabiztonsági és munkavédelmi (EBK) oktatással magyar és angol nyelven. Több alkalommal készített munkahelyi kockázatértékelést és egyéni védőeszköz juttatási szabályzatot.

A cég ma már mérnöki szintű villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatokat is végez: érintésvédelmi, villámvédelmi, villamos berendezések tűzvédelmi szabványossági és Rb-s kivitelű villamos berendezések MSZ EN 60079-17 szabvány szerinti felülvizsgálata.

A tűz- és robbanásvédelem területén nagyon fontos a nemzeti és a nemzetközi szabványokban megtestesülő „jó gyakorlatok” alkalmazása, ezért a nemzeti szabványok alkalmazásának elősegítése érdekében, a Robbkontrol Kft. belépett a Magyar Szabványügyi Testületbe.

Cégünk 2016 óta MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított.

ROBBKONTROL Kft. – Certificate_HU

ROBBKONTROL Kft. – Certificate_EN

Cégadatok

Adószám 14363238-2-05
Cégjegyzékszám 05-09-015832
Teljes név ROBBKONTROL Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név ROBBKONTROL Kft.
Jogi forma Korlátolt felelősségű társaság (Kft.)
Tulajdonos Dr. Szabó Tibor, olajmérnök, egyetemi docens
Település Miskolc
Székhely cím 3529 Miskolc, Szemere utca 2.
Web cím www.robbanasmegelozes.hu,  www.robbkontrolkft.hu
Fő tevékenység 7112. Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás
Alapítás dátuma 2008.06.11.